İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Konut Projesinden Sıfır Ev Alırken Sorulması Gereken Sorular Nelerdir?

Konut Projesinden Sıfır Ev Alırken Sorulması Gereken Sorular Nelerdir?

   Konut projelerinin avantajlı satışları devam ederken özellikle de sıfır konut satışları konusunda önemli kampanyalar bulunuyor. Peki, sıfır konut alırken konut projesi için sorulması gereken önemli sorular neler?

       Markalı konut projeleri için avantajlı faiz oranları ile satışlar devam ederken sıfır konut almak isteyenler için sorulması gereken önemli soruları derledik. 

EV ALDIKTAN SONRA PİŞMAN OLMAMAK İÇİN SATIŞ TEMSİLCİSİNE MUTLAKA SORULMASI GEREKEN SORULAR NELERDİR?

       Konut projesinin yapılacağı lokasyonu detaylı olarak inceleyin. Oturmaya başladıktan sonra kullanacağınız en yakın ulaşım durağı, market, eczane ve hastanenin projeye olan uzaklığını kontrol edin.  Şehir merkezine yakın olan konutları tercih edin.  Projeden konut alan kişilerin profillerini sorun, müşteri profili hakkında bilgi edinin. 

        Projenin tamamlanma oranı ve bitiş tarihi hakkında mutlaka yazılı ve detaylı bilgi isteyin.  Projenin net ve brüt metrekare ölçülerini öğrenin.  Mutlaka ama mutlaka projenin tamamlandıktan sonra aylık aidat ücretinin ne kadar olacağını sorun ve buna göre alımda bulunun.  Satış fiyatına hangi masrafların dahil olduğunu hangilerinin dahil edilmediğini sorgulayın.  Projenin hayata geçirildiği bölgenin sosyal yaşantınısı ve kültür yapısını inceleyin.  Emlak365.com



Emlak 365 



Kategoriler
0530 040 50 43

anamuridealemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir